Så samlar Advisa sina förmåner på ett ställe

Senast uppdaterad: 2023-12-133 minuters läsning
Prenumerera på vår blogg

Över en miljon medarbetare i mer än 30 länder ingår i Benify-familjen idag. Deras arbetsgivare tillhör olika branscher och har olika utmaningar, men har en sak gemensamt: strävan efter att vara attraktiva arbetsgivare som tar hand om sin personal. I det här inlägget får du lära känna ett av dessa företag: Advisa; en av Sveriges ledande tjänster för att jämföra lån.

Vad gör Advisa?

Advisa grundades 2011 med ambitionen att skapa marknadens bästa tjänst för att omförhandla och sänka räntor för privatlån. Vår vision är att hjälpa så många människor som möjligt att förbättra sin privatekonomi och spara pengar på sina lån. Genom att erbjuda en så enkel och effektiv kundupplevelse som möjligt, och använda den senaste och bästa tekniken, gör vi det lika lätt och användarvänligt att jämföra och omförhandla sina lån som att boka en resa på nätet. På fem år har vi kunnat hjälpa mer än 200 000 kunder att få bästa möjliga räntor och spara totalt över en miljard kronor i sänkta räntekostnader – något vi är otroligt stolta över.

Vad är din roll i organisationen?

Jag är HR-chef på Advisa, och ansvarar för allt som har med personalfrågor att göra i företaget – från rekryteringsprocesser till förmåner och ersättning.

Varför tycker du att människor ska välja Advisa som arbetsgivare?

På Advisa värdesätter vi varandra och är stolta över vad vi uppnår. Vi är ett litet team på 50 personer som utstrålar engagemang för vårt arbete och är genuint intresserade av att hjälpa människor. Vi lovar bara sådant vi kan hålla och lever för att skapa resultat för våra kunder. Vi vill involvera medarbetarna så mycket som möjligt eftersom vi tror att de bästa lösningarna uppnås genom samarbete. Det är en fantastisk arbetsplats om man vill kombinera resultat med att ha väldigt roligt.

Varför valde Advisa Benify?

Benify är det enda systemet på marknaden som förenklar och samlar olika personalförmåner. Att de också erbjuder rabatter var ett stort plus för oss. Den största anledningen till att vi bestämde oss för Benify var ändå pensionsrådgivningstjänsten Lifeplan. Lifeplan är en fantastisk tjänst för oberoende rådgivning som hjälper våra medarbetare att välja pensionsfonder som passar dem. Dessutom är den användarvänlig.

Vad är det bästa med Benify?

Det allra bästa med Benify är att det är så lätt att använda, både för medarbetarna och våra administratörer. Och såklart det som gjorde att vi valde Benify: Lifeplan. Tjänsten har varit precis så enkel och tydlig som vi blev lovade.

Vilken förmån är din personliga favorit?

SL-kortet är min absoluta favorit. Det är fantastiskt att få rabatt på något som jag alltid använder, och det är bara med Benify som jag kan få det som förmån.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Det jag gillar bäst är variationen inom mina ansvarsområden och att jag arbetar nära medarbetarna. Det gör att jag kan se effekten av mina projekt direkt, som till exempel när jag införde Benify.

Tack så mycket, Sofia!